"ZAKOPAJU SE CRNI MAČEVI, URINIRA SE I ONDA SE URADI OVO!" Vendi tvrdi: Ovako je majka učinila ćerku POZNATOM PEVAČICOM NA ESTRADI
Foto: Kurir TV, Shutterstock

KURIR TV

"ZAKOPAJU SE CRNI MAČEVI, URINIRA SE I ONDA SE URADI OVO!" Vendi tvrdi: Ovako je majka učinila ćerku POZNATOM PEVAČICOM NA ESTRADI

Stars -

Pevačica Vesna Vukelić Vendi gostovala je u emisiji Puls Srbije i iznela svoje mišljenje o povezanosti magije i estrade, koju smatra veoma prisutnom.

Ona je istakla da ljudi koji koriste magiju ne moraju nužno da je koriste kako bi nekome naškodili, već da postoje mnogi koji je koriste kako bi ostvarili svoje ciljeve. Vendi je naglasila da se često u estradnom svetu može primetiti upotreba magije kako bi se postigla veštačka i nameštena karijera.

Zatim je Vendi podelila jedan događaj iz prošlosti kada je sa jednom poznatom pevačicom radila za Novu godinu.

04:00

ZAKOPAJU SE CRNI MAČEVI, URINIRA SE I ONDA SE URADI OVO! Vendi tvrdi: Ovako je majka učinila ćerku POZNATOM PEVAČICOM NA ESTRADI

- Negde 1995. godine je sa mnom radila jedna vrlo prepoznatljiva i poznata pevačica za Novu godinu, ali joj neću otkrivati ime. Ja sam se tada zabavljala sa nekim dečkom i stalno smo se svađali. Čak smo se i potukli taj dan pred doček. Spremala sam se za nastup i njena majka me je upitala šta je bilo. Objasnila sam joj da ne može to tako i da mora da se zna gde je kome mesto. Meni je ta majka pevačica rekla "hoćeš da ti kažem kako se drži muškarac?" Govorila sam joj da ne treba, a onda je rekla je i da je ona svoju ćerku učinila poznatom. Rekla je da je na brdu zakopala crne noževe, urinira se mokraća i izgovara se bajalica - rekla je Vendi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:10

DEJAN SE PRIKLONIO VERI MUHAMEDA KOJI JE BIO ŽENSKAROŠ Vendi: To je greh i bezumlje, Džubril ga je uhvatio za gušu i DAVIO GA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track