SAŠA MATIĆ OTKRIO DA MU JE OMILJENI DUET SA SEVERINOM, IMA JEDAN POSEBAN RAZLOG! Potom se osvrnuo na odnos sa bratom (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

SAŠA MATIĆ OTKRIO DA MU JE OMILJENI DUET SA SEVERINOM, IMA JEDAN POSEBAN RAZLOG! Potom se osvrnuo na odnos sa bratom (VIDEO)

Stars -

Saša Matić se trenutno nalazi u Budvi, a održao je koncert u najvećem klubu na Balkanu.

Prvo je rekao koji duet mu je najdraži:

- Postoji najomiljeniji zbog toga jer sam ja autor te pesme, a to je "More tuge" sa Severinom. Na taj duet sam najponosniji.

01:32

SAŠA MATIĆ OTKRIO DA MU JE OMILJENI DUET SA SEVERINOM, A EVO I ZAŠTO! Potom se osvrnuo na odnos sa bratom

Nakon pitanja novinara o ceni njegove nekretnine u Perastu, pevač se osvrnuo na pitanja, sa kojima nije baš iznenađen, kada ga upitaju:

- Pa ne volim kliše, evo skoro je bilo pitanje vezano za mog brata, odnosno da li smo on i ja u dobrim odnosima. I sada ova pitanja o milionima, kamionima. Nekako nisam navikao da polažem račune. Sa bratom sam u najboljim odnosima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:06

BEOGRAD ME NEĆE VIDETI DUŽE VREMENA Saša Matić razočarao fanove: Samo je jedan razlog što sam doneo ovakvu odluku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track