EVO ZAŠTO JE DOBILA TITULU JEDNE OD NAJLEPŠIH DEVOJAKA BIVŠE JUGE: Isplivala fotka iz mladosti Suzane Mančić, čista majka priroda!
Foto: Sonja Spasić

nekad i sad

EVO ZAŠTO JE DOBILA TITULU JEDNE OD NAJLEPŠIH DEVOJAKA BIVŠE JUGE: Isplivala fotka iz mladosti Suzane Mančić, čista majka priroda!

Stars -

Suzana Mančić važila je za jednu od najlepših devojaka bivše Jugoslavije. Bavila se pevanjem, glumom, a jedno vreme bila je omiljena "loto devojka". Plenila je ženstvenošću i lepotom dok su muškarci uzdisali za njom.

Suzana Mančić
foto: Nemanja Nikolić

Nešto kasnije postala je i voditeljka, ali i spisateljica.

Godine joj ništa ne mogu, te i dan danas izgleda atraktivno i mlado. Iza sebe ima jedan brak iz koga je izašla još jača, iako je trpela ponižavanja i omalovažavanja. Iz tog odnosa ima dve ćerke koje su nasledile lepotu na mamu, a jedna od njih je u uspešnom braku.

Suzana Mančić, Simeon Ocomokos
foto: Damir Dervišagić, Luka Šarac

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija voditeljke iz rane mladosti na kojoj se potpuno jasno zašto je važila za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track