"NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI!" Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

kurir tv

"NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI!" Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

Stars -

Maja Marinković nedavno je raskinula vezu sa Bilalom Smajlovićem, ali na letovanju u Budvi slavi svoju slobodu i fokusira se na sebe.

Ekipa Kurir televizije, zajedno sa voditeljem Ivanom Gajićem, srela ju je na plaži i razgovarala s njom o njenom trenutnom životu.

Maja je odlučila staviti tačku na prethodnu vezu i više ne želi da komentariše svoj odnos s bivšim partnerom. Sada je fokusirana na sebe i svoj mir, te uživa u noćnom životu i izlascima, što je nešto što često praktikuje kada je na moru. Iako ima dosta udvarača, Maja trenutno uživa u slobodi i druženju s dragim ljudima.

Maja Marinković
foto: Kurir televizija

Na pitanje o novom dečku, Maja je priznala da ima dosta udvarača, ali da trenutno nije u vezi.

- Moram ti priznati da imam svarno dosta udvarača. Bilo mi je čudno da ih nemam, jel? Ali sam trenutno slobodna, iskreno prije mi sloboda. Imam neki svoj mir u glavi, družim se, provodim vreme sa dragim ljudima i to je nešto što me čini srećnom - rekla je Maja.

02:40

NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI! Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

Nedavno je bila na nastupu repera Nućija koji je priznao da su se on i Maja te noći gledali.

- E, pa ja sam bila na njegovom nastupu, obožavam njegove pesme i on je po meni jako super lik. Ne, ni ne poznajemo se privatno. Primetili smo se na nastupu i o njemu imam sve najlepše da kažem. Ali ne poznajem dečka, tako da, stvarno, ništa nije postojalo više od tog gledanja - rekla je Maja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

BILAL IMA PARANOJE ZBOG SUPSTANCI KOJE KORISTI! Maja Marinković osula po bivšem dečku, a evo šta kaže o pomirenju sa JANJUŠEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track