RAT DO ISTREBLJENJA! Optužena da je IZMISLILA VERENIKA, a potom ga "sahranila", Milena osula rafal, Ana odmah žestoko ZAPRETILA!
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Instagram

žestoko

RAT DO ISTREBLJENJA! Optužena da je IZMISLILA VERENIKA, a potom ga "sahranila", Milena osula rafal, Ana odmah žestoko ZAPRETILA!

Stars -

Dan nakon gostovanja Ane Ćurčić u emisiji "Narod pita", Milena Kačavenda je održala lajv, koji je preko svog Instagram profila i najavila.

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić

Tema lajva je bila, kako je navela u najavi, "Nepostojeći verenik i nepostojeće venčanje", a Milena se, naoružana porukama i dokazima, suprotstavila Ćurčićevoj i komentatorima koji tvrde da ona ne govori istinu.

- Svadba je trebalo da se održi 6. maja. Međutim, zbog dana žalosti u našoj zemlji je bila pomerena - istakla je Milena i pokazala poruke u kojima se vidi da sa osobom koja je u njenom telefonu upisana kao "Moj Deki" razmenjuje poruke o promeni termina.

Milena Kačavenda
foto: Printskrin/Instagram

- To je trebalo da bude jedan intimniji događaj, od oko 60 zvanica. Nisam izmislila čoveka - istakla je ona nakon što je pokazala poruke, a onda progovorila i o ulasku u "Elitu".

- Ako još ima mesta, da me ubace u "Zadrugu 7". Cela nacija će znati ako ulazim u rijaliti. Ako me produkcija Pinka pozove, ulazim, a ako dođe taj dan, spremno ću ući! - rekla je Kačavenda, pa se obratila onima koji pišu komentare protiv nje.

- Vi niste ni hejteri, vi ste dno! - rekla je kratko ona.

Milena Kačavenda
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Milena Kačavenda je tokom gostovanja Ane Ćurčić u emisiji voditelju poslala poruku koju je on pročitao uživo u programu:

- Ana, javila se Milena Kačavenda: Dobro veče, pozdrav za sve, a poseban sa gospođu Žanu, s velikim G. Ana, zbog čega bi nazvala neki deo knjige po meni, ako me ne poznaješ? Sad reci, koji deo u vezi pogibije mog verenika znaš? - upitala je Milena.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

- Bolje ti je da me ne pominješ. Nemoj da spominješ ni verenika. Nemoj da čačkaš. Imam tablet kod sebe, a on mnogo vredi. Družićemo se - rekla je Ana.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track