PORODIČNA DRAMA U DOMU KULIĆA: Bebica upropastio Miljanu zbog Zole, pa pobegao iz Niša! Isplivali detalji skandalozne svađe!
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

puče tikva

PORODIČNA DRAMA U DOMU KULIĆA: Bebica upropastio Miljanu zbog Zole, pa pobegao iz Niša! Isplivali detalji skandalozne svađe!

Stars -

Lepi Mića gostovao je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je otkrio zanimljive informacije o odnosu Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji je, po svemu sudeći, na staklenim nogama.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Naime, kada je Miljana gostovala u emisiji sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, Bebica je shvatio da tu nisu "čista posla" i da oni i dalje nisu emotivno raščistili, pa je preduzeo mere i presekao vezu:

- Rekao mi je da je Bebica zapalio iz NIša, da je u Beogradu kući i čuo sam da je Bebica zvao Ivana, Bebica mi je rekao da je bio u Novom Sadu da završi nešto i da je kući. To je informacija današnja. Ivan mi se žalio, rekao je da je posle rođendana bilo loše, a pre toga super - rekao je Mića.

Miljana Kulić
foto: screenshot Pink tv

- Mićo, da li se slažeš sa tim da je Miljana još uvek ludo zaljubljena u Zolu? - pitala je gledateljka.

- Meni nije jasno, oni su na početku Zadruge uvek u svađi, pa je frka, pa strašna ljubav, pa Miljana uradi što uvek uradi. Ja ne mogu da shvatim da ti u strašnoj emociji je*eš drugu sa strane. Meni je to nelogično, smešno, navalentno. Ne znam šta Zoli treba da uradi neko da bi mu se zgadio, ne znam šta mu Miljana nije uradila. Treba da ode da je isprosi i da svadba bude u Derventi i da tako zapuši usta i Mići i svima. Ivan mi je rekao da se razočarao, da su ga bezveze napali i ne zna kako da se ponaša jer je taman sve krenulo kako treba - rekao je Mića.

Da podsetimo, Bebica je, odmah nakon emisije, napao Miljanu zbog toga što ga javno pravi budalom, a nakon toga je odlučio da je napusti i ode iz Niša.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track