OVO JE ISTINA O ARKANOVOM NASLEDSTVU! Ražnatovićeva prva supruga progovorila o tužbama, pa pomenula Veljka!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

crno na belo

OVO JE ISTINA O ARKANOVOM NASLEDSTVU! Ražnatovićeva prva supruga progovorila o tužbama, pa pomenula Veljka!

Stars -

Veljko Ražnatović odlučio je da se ne bori sa braćom i sestrama za nasledstvo oca Arkana već da ode u Titel kod ženine familije gde je pronašao mir.

Veljko Ražnatović
foto: Petar Aleksić

Kako piše "Svet", on je rekao da mu ništa materijalno nije potrebno i da mu je jako krivo što se Anastasija i on navode kao jedini naslednici, dok se ostala Arkanova deca žale kako su ostala bez ičega.

Nedavno se oglasila i Ljiljana Mijatović, s kojom Arkan ima ćerku Anđelu i pri- znala u kakvim je odnosima sa Ražnatovićima.

- Što se tiče Arkanovog nasledstva, Anđela ništa nije nasledila od oca, a i ja sam je savetovala da ne učestvuje u tim tužbama. Ona zbog toga nije bila tužna, nije ni zainteresovana za tako nešto, tako da mi u tome nismo hteli da učestvujemo- rekla je Ljiljana, zatim dodala:

Željko Ražnatović Arkan
foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

- Priče da Veljko ima više para od Anđele koja nema para i da on 'pliva u novcu', kako neki kažu, su gluposti. On je dečko za sebe i nek mu da Bog da ima još više para. Njihova ljubav nema veze sa parama. Ona ga voli jer je mio i drag i imaju dosta toga zajedničkog.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:19

Veljko Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track