RASKID ZBOG MUŠKARCA! Matora otpratila Anitu sa društvenih mreža pa joj se slošilo i završila na INFUZIJI!
Foto: Petar Aleksić

AU

RASKID ZBOG MUŠKARCA! Matora otpratila Anitu sa društvenih mreža pa joj se slošilo i završila na INFUZIJI!

Stars -

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora pre mesec dana su stale na ludi kamen, a ceremonija sklapanja braka upriličena je na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Bivše zadrugarke su nakon venčanja svakodnevno na Instagramu objavljivale zajedničke slike i snimke, na osnovu kojih su svi mislili da njima cvetaju ruže, međutim realnost je potpuno drugačija.

Matora
foto: Printscreen

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to da je Matora otpratila Anitu, dok Stanojlovićeva svoju partnerku i dalje prati na Instagramu.

Kako je Informer saznao, Matora i Anita su se posvađale zbog muškarca koji muva Stanojlovićevu, zbog čega je nastao opšti haos!

- Sinoć je izbio haos u njihovom stanu, orilo se sve. Posvađale su se zbog muškarca koji uporno muva Anitu. Mnogo mu se sviđa i ne planira da odustane od nje. Stanojlovićeva je sinoć pobegla iz stana i nakon toga se više nije javljala Matoroj, koja je potpuno poludela i odmah ju je otpratila sa Instagrama. Jovana je inače prehlađena, nakon svađe se dodatno potresla pa je čak završila i na infuziji. Doživela je nervni slom! - kaže za Informer izvor blizak bivšim zadrugarkama.

Matora
foto: Printscreen

Kurir.rs/ Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track