NOVOSAĐANKE NAPRAVILE HAOS U BUDVI: Nataša u kožnim čizmama i rukavicama na plus 30, a evo šta je Dara izvukla iz torbe od 2.600€!
Foto: Nenad Kostić

Kurir u Crnoj Gori

NOVOSAĐANKE NAPRAVILE HAOS U BUDVI: Nataša u kožnim čizmama i rukavicama na plus 30, a evo šta je Dara izvukla iz torbe od 2.600€!

Stars -

Dve najpopularnije Novosađanke sa estradne scene - Dara Bubamara i Nataša Bekvalac, žare i pale ovog leta Crnogorskim primorjem! One su u petak uveče nastupale u Budvi u klubovima koji se nalaze jedan pored drugog i obe su napravile odličnu atmosferu. I Daru i Natašu je naš paparaco uslikao pred nastupe.

Bekvalčevu smo zatekli u holu luksuznog hotela sa pet zvezdica u centru Budve, gde je odsela, kad se uputila ka automobilu kojim je u pratnji svog tim otišla na nastup. Ona je za nastup obukla crnu kožnu mini-haljinu, i to u kombinaciji s takođe crnim rukavicama i čizmama. Iako je napolju bilo više od 30 stepeni, Nataši to nije smetalo da zablista u kožnom izdanju, kojim je raspametila sve prisutne.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Nedugo potom, budno oko našeg paparaca uspelo je da se ušunja i u bekstejdž gde se Dara Bubamara pripremala za nastup. Iako je bila sređena u fulu u mini-haljini od lateksa, Dara je poslednji momenat pred izlazak na binu iskoristila kako bi proverila da li joj je sve u redu sa šminkom i frizurom, a zatim je iz svoje "iv sen loran" tašne od 2.600 evra izvukla i parfem, kojim se cela isprskala.

1 / 8 Foto: A.J. Panić

Na bini je Dara tek napravila haos. Njene ogromne "osmice" nekoliko puta samo što nisu ispale iz haljine koja je više otkrivala nego pokrivala, pa je morala da obuzdava nemirne grudi kako joj ne bi ispale iz haljine.

Dok je pevala, Dara je našem novinaru najpre poslala poljubac i znak srca našim čitaocima, a onda i zatresla bujnim grudima. Tu nije bio kraj, zamešala je kukovima i seksi guzom, a u jednom trenutku nas je počastila svojom oblom zadnjicom, koju je postavila pred objektiv našeg reportera, a zbog veličine je jedva stala u kadar!

kurir.rs

Bonus video:

00:23

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja