ŽELJKA MITROVIĆA JURILA POLICIJA! On doneo hitnu odluku, "KUPIM STVARI I SELIM SE"
Željko Mitrović, Foto: Luka Šarac

oglasio se

ŽELJKA MITROVIĆA JURILA POLICIJA! On doneo hitnu odluku, "KUPIM STVARI I SELIM SE"

Stars -

Policija je zaustavila Željka jer je vozio skejt koji je zabranjen u Monte Karlu, što je njega iznerviralo pa je odlučio da odmah ode u Francusku, gde će nastaviti svoj odmor.

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, nalazi se na porodičnom odmoru u Monte Karlu, gde sa suprugom Milicom Mitrović puni baterije pred početak projekta "Zadruga 7 - Elita".

Mitrović se oglasio rano jutros iz Monte Karla i otkrio da je za dlaku izbegao udar groma! Kako je objasnio, u jarbol pored koga se snimao je sedam sekundi ranije udario grom.

- Da sam samo sedam sekundi ranije prošao pored ovog jarbola iza mojih leđa, zveknuo bi me grom, koji je na sreću zakasnio, jer sam već seo. Jarbol je svetleo kao božićna jelka. One naše oluje su malo dete za ove u Monte Karlu! P. S. Grtalica je moja sudbina - napisao je Željko Mitrović.

Željko je sada na svom profilu podelio još jedan snimak i otkrio da ga je danas jurila policija u Monte Karlu jer je vozio skejt.

Njega je iznervirao ovaj zakon i to što ne može u potpunosti da uživa u odmoru, pa je odlučio da zajedno sa svojom suprugom ode u Kan.

- Monte Karlo dan osmi. Grtalica je dobila novi oblik, nisu me danas jurili samo gromovi i kumulonimbusi već i panduri. Taman se na mom skejtu zaleteh da overim stazu Formule 1, kad mi dva pandura preprečiše put i reče jedan od njih na tečnom engleskom reče kako je zabranjen skejt u Monaku, takav je zakon. Kakav je to zakon protiv skejta, zašto ne naprave neki zakon protiv ovih gromova i grada u obliku lubenice. Gotovo je! Sedam u ovu raspalu šklopociju od Lamba , kupim stvari i selim se u Kan - napisao je Željko.

Kurir / Informer

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja