BEBICA OBJAVIO PREPISKE SA MARIJOM KULIĆ! Rešio da urniše Miljanu nakon tvrdnje da im je uzeo 10.000 €, evo zašto je napustio Niš
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Pink

tenzija na vrhuncu

BEBICA OBJAVIO PREPISKE SA MARIJOM KULIĆ! Rešio da urniše Miljanu nakon tvrdnje da im je uzeo 10.000 €, evo zašto je napustio Niš

Stars -

Miljana Kulić raskinula je vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a nakon toga optužila ga je da im je uzeo 10.000 evra.

Miljana Kulić
foto: screenshot Pink tv, Instagram

Ona je na svom Instagramu objavila i ugovor o zajmu koji su navodno sklopili Bebica i njena majka Marija. Međutim, Nenad tvrdi da je Marija ta koja njemu duguje novac.

- Sada ih puštam, videćemo dokle će da idu. Objavio sam prepiske sa Marijom, tu se vidi ko kome duguje. Došao sam na reči Lepog Miće: "Kada im ne budeš više odgovarao, bićeš najgori na svetu". Sada im više ni Ivan Marinković nije dobar - rekao je bivši zadrugar.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

On je otkrio i kada je napustio porodični dom Kulića u Nišu.

- Napustio sam njihovu kuću posle emisije "Narod pita", gde je Zola gostovao. Naravno da je došlo do raskida opet zbog Zole, ali neka radi šta hoće sada. Zola čovek je bio u pravu sve što je govorio u rijalitiju za njih. Ali meni je trebalo malo više vremena to da shvatim, nažalost. Sve što su radili sa Zolom, radili su i sa mnom - priča Nenad i otkriva u kakvim je odnosima sa Miljaninim ocem:

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

- Sa Sinišom sam bio u dobrim odnosima, ali sada je i on pao pod njihov uticaj. On čovek ne sme da pisne, jedini nema pravo glasa u toj kući.

Nenad Macanović Bebica, Marija Kulić
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Inače, Bebica je na Instagramu obelodanio prepisku sa Marijom, u kojoj se vidi da joj je napisao kako ona njemu duguje novac. S druge strane, pitao ju je i da li ona prodaje svoju ćerku na taj način što će Miljana ponovo ući u rijaliti.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track