ŠOK PRIZNANJE MILETA KITIĆA: RADIO SAM 2 GODINE U KAFANI U AMERICI! Sad se vraćam sa ćerkom Elenom i pravim turneju (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

ŠOK PRIZNANJE MILETA KITIĆA: RADIO SAM 2 GODINE U KAFANI U AMERICI! Sad se vraćam sa ćerkom Elenom i pravim turneju (VIDEO)

Stars -

Jedna od najvećih pevačkih zvezda iz folk branše Mile Kitić i njegova naslednica Elena Kitić, prvi put održaće zajedničku turneju.

U kojim gradovima ćemo poznatog oca i ćerku moći da čujemo, šta sve spremaju i da li imaju tremu saznali smo direktno od Kitića sa kojim je razgovara novinar Pulsa Srbije Dušan Panajotović.

- Ne postoji trema, mnogo puta sam bio u Americi gde ćemo i sad zajedno nastupati. Krajem 70-ih sam radio u kafani u Americi, živeo u Čikagu dve godine. Malo je i Amerika postala tržište za mnoge iz regiona koji rade turneje. Termini su načičkani u oktobru i aprilu, a i pre dve godine sam imao odličnu turneju - kaže Mile Kitić.

07:18

ŠOK PRIZNANJE MILETA KITIĆA: RADIO SAM 2 GODINE U AMERIČKOJ KAFANI! Sad se vraćam sa ćerkom Elenom i pravim turneju

Na pitanje da li će u publici biti više njegovih ili njenih fanova, Kitić kroz osmeh kaže:

- Ne znam da li će Elena ići sa mnom po manjim mestima, ali će biti na većini koncerata. Dva smo sveta kad je o muzici reč, ali biće interesantno. Za fanove ne znam, recimo u Vaterlou ja ću sigurno imati više, a ona u NJujorku i Čikagu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja