PET MESECI RANIJE: Milica Pavlović RASPRODALA najskuplje karte za koncert u „Areni“!
Foto: Promo

PET MESECI RANIJE: Milica Pavlović RASPRODALA najskuplje karte za koncert u „Areni“!

Stars -

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović pre samo mesec i po dana najavila je svoj prvi solistički koncert u Beogradu za 23. decembar u „Štark Areni“, a ako se po jutru dan poznaje, nema sumnje da za ovaj spektakl u najavi vlada ogromno interesovanje. Naime, odmah nakon 24 časa prodato je više od 5.000 karata za koncert koji je naslovljen „Lav“, po njenom petom studijskom albumu, a iako je ostalo još pet meseci od održavanja koncerta već je zatvorena jedna kategorija karata, a u narednim danima se sudeći po javno dostupnim informacijama očekuje zatvaranje još nekih.

Milica Pavlović
foto: Promo

Karte za VIP fan pit, koji se nalazi u samom srcu bine, su rasprodate, te će tako oko hiljadu Miličinih najvatrenijih fanova u toku kompletnog koncerta imati priliku da joj sve vreme budu u blizini, kao i da imaju interakciju sa njom, a pri samom kraju su i karte za barske stolove i separe.

Pavlovićeva je sa svojim timom već uveliko krenula da ozbiljno radi na pripremama za koncert, budući da je rešena da svojim fanovima priušti pravi spektakl, od novih aranžmana pesama, preko vizuala, koreografija, scenografije, efekata, pirotehnike. Iako za sada sve detalje oko koncerta drži u strogoj tajnosti, saznajemo da će za mnoge detalje oko koncerta biti angažovane inostrane ekipe, budući da Sexy Senorita želi da njen koncert bude u rangu spektakla kakve priređuju njene kolege iz sveta. U toku jedanaestogodišnje karijere objavila je pet studijskih albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama “Tango”, “Sexy Senorita”, “Ljubi, Ljubi”, “Boginja”, “Mogla Sam”, “Operisan Od Ljubavi”, “Hej Ženo”, “Tako Mi i Treba”, “Kidaš Me”, “Oko Moje”, “Šećeru”, “Provereno”, “Posesivna Bivša”, “Kučketina”, “Lav” i mnoge druge.

Radi podsećanja, karte za koncert “Lav” možete kupiti na sajtu Efinity.rs, a budući da je Milica već pet meseci ranije krenula da polako rasprodaje i zatvara određene kategorije, bolje je da to učinite na vreme.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track