"KADA STANEM I PUBLIKA SAMA PEVA, ČUJEM TATU U NJIMA" Sin Luisa oživljava duh oca u Negotinu: SAMO OVU PESMU NIKADA NISAM OBRADIO
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"KADA STANEM I PUBLIKA SAMA PEVA, ČUJEM TATU U NJIMA" Sin Luisa oživljava duh oca u Negotinu: SAMO OVU PESMU NIKADA NISAM OBRADIO

Stars -

U gradu u kojem je proveo mladost i započeo muzičku karijeru, ne zaboravljaju velikog Ljubišu Stojanovića poznatijeg kao Luis.

Negotinci posebno ističnu njegov dugogodišnji humanitarni rad i posvećenost štićenicima doma za decu bez roditeljskog staranja.

Koncert "Moj život je moje blago" svaki put je prilika da se čuju vanvremenski hitovi pomenutog pevača.

00:57

KADA STANEM I PUBLIKA SAMA PEVA, ČUJEM TATU U NJIMA Sin Luisa oživljava duh oca u Negotinu: SAMO OVU PESMU NIKADA NISAM OBRADIO

Ovog puta, na tonskoj probi, Marko Luis je za Kurir rekao zbog čega zazire od pojedinih očevih pesama, s obzirom na to da je pojedini obradio:

- Pesmu "Kletva" nikada ne bih obradio. Desilo se da me je Sanja Ilić zvao da uradimo aranžman za pesmu Mećava. Na žalost nas je Sanja tada napustio i tu je bio taj divan aranžman koji je ostao. U dogovoru sa njegovim sinom napravili smo taj duet, triet, kada sam emotivno prihvatio, i ovu novu verziju svi znaju. Svi su prihvatili tu verziju, ali kada stanem i kada publika samo peva onda se čuje tata u njima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:03

NOVA INTERPRETACIJA LUISOVE PESME! Marko Luis OTKRIO - Evo šta ga najčešće pitaju vezano za pokojnog oca (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track