"NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT!" Didi Džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE
Foto: Kurir TV, EPA/NEIL HALL

stars

"NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT!" Didi Džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

Stars -

Pevačica i dizajnerka Didi Džej u svoj salon lepota uvela je i mašinu za tretman tela kojoj, kako tvrdi, svoj mladalački izgled duguje ni manje ni više holivudska zvezda Bred Pit.

- Pre svega moj centar se razlikuje po tome što sam uvezla jednu jako dobru mašinu. To je laser koji zateže lice i telo. Inače Bred Pit izgleda mladoliko baš zbog tog lasera.Taj laser čini čuda i moram da kažem da mi je sve popunjeno i da se žene tuku koja će pre da dođe na tretman - rekla je pevačica.

02:24

NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT! Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

A evo šta sve čudotvorni laser čini:

- Kada ustanu sa tretmana laserom žene kažu da lebde, pošto on radi limfnu drenažu celog tela. Ništa ne boli, jako je prijatno i osećate sa kao da ste bili na masaži. Zateže kožu lica i tela, ukljanja podočnjake, celulit, ravna stomak.

Kaže da mnogo radi i da gleda da napreduje na svim poljima, kao u biznisu, tako i u muzici i u mode.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track