NJOJ JE POSVETILA EMOTIVNU BALADU ZBOG KOJE SU SVI PLAKALI! Ovo je majka Tee Tairović, od nje je pevačica nasledila lepotu (FOTO)
Foto: Kurir

GLEDAJ MAJKU BIRAJ ĆERKU

NJOJ JE POSVETILA EMOTIVNU BALADU ZBOG KOJE SU SVI PLAKALI! Ovo je majka Tee Tairović, od nje je pevačica nasledila lepotu (FOTO)

Stars -

Od trenutka kada se pojavila u „Zvezdama Granda” karijera mlade pevačice Tee Tairović ide samo uzlaznom putanjom.

Kruna dosadašnjeg rada je prvi solistički koncert koji je nedavno održala pred više hiljada ljudi na Tašmajdanu.

– Stvarno mnogo para je uloženo u moju karijeru, da ne pričam koliko. Sama sam zaradila. Niko mi ništa nije dao. Da mi je dao, bila bih popularna još pre deset godina. Ono što sami steknete ostaje, ono što vam drugi da, to je kratkog daha – izjavila je Tea, koju su roditelji podržali u želji da se bavi pevanjem.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

– Verovali ili ne, ja sam oduvek znala da će se ona baviti javnom scenom. Tea je dete koje je prvo proplesalo, pa prohodalo. Znala sam da će biti u nekim umetničkim vodama, imala je od koga i da nasledi. Tata joj je umetnik od mene je možda usvojila sklonost ka medijima. Nisam baš mislila da će biti pevačica, možda pre da će se baviti glumom – otkrila je Teina mama Božica Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

Tea Tairović
foto: Printscreen

Zgodnu plavušu mnogi su primetili i kao Teinu podršku u „Zvezdama Granda”. Odmah je bilo jasno od koga je nasledila atraktivan izgled, ali i da su izuzetno vezane.

– Mamu pitam za sve, i za karijeru, i za odnose sa ljudima, kolegama, za ljubavne probleme. Ona uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose. (smeh) Dobro, preterujem malo, ne meša se baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili mi skrene pažnju ako se ponašam loše. I za sve što kaže, ispostavi se da je bila u pravu – priznala je Tea, a prenosi Hello.

Podsetimo, pevačica je na poslednjem albumu snimila pesmu koju je posvetila svojoj majci "Ne brini majko", zbog koje su na koncertu Tee svi plakali, pa i ona. Tairovićeva je u jednom intervjuu izjavila da joj je ova pesma najdraža jer kako jer je autobiografska, kao da i kada je čula prvi put nije mogla da prestane da plače.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

07:31

Tea Tairović koncert na Tašmajdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track