ČOLINA MLAĐA ĆERKA LARA PROSLAVILA 17. ROĐENDAN! Blistala u crvenoj suknji sa dubokim šlicem, a pažnju je privukao TOPIĆ!
Foto: Dragan Kadić

ČOLINA MLAĐA ĆERKA LARA PROSLAVILA 17. ROĐENDAN! Blistala u crvenoj suknji sa dubokim šlicem, a pažnju je privukao TOPIĆ!

Stars -

Mlađa ćerka Zdravka Čolića i Aleksandre Lara jnapunila je 17 godina. Na svom Instagram profilu pokazala mali delić atmosfere sa proslave. Zdravkova naslednica se pohvalila buketom koji je dobila za rođendan, a kako se spekuliše, cveće joj je kupio njen dečko. Na ogromom buketu je stajala posveta, malena cedulja na kojoj je nacrtano srce.

Lara je izgledala zanosno u crvenoj suknji od satena sa dubokim šlicem, a posebno je privukao pažnju top koji je istakao njene grudi.

Na proslavi rođendana se našla i starija ćerka pevačice Nataše Bekvalac, Hana Ikodinović koja je podelila sliku svoje drugarice Lare na Instagramu i na taj način joj čestitala divan dan. Lara je pozirala za svoju drugaricu dok je u rukama držala cveće.

Lara Čolić
foto: Printscreen

Kada je došla kući nakon žurke, Lana je otkrila šta je dobila od svojih prijatelja. Ona je uslikala sobu koja je bila prepuna ogromnih buketa koje je dobila na poklon za rođendan.

Lara Čolić
foto: Printscreen

Pored dva crvena buketa koja je dobila od dečka i Hane, tu su se nalazila i još dva sa raznovrsnim, šarenim cvećem.

Podsetimo, Čolići su u braku dobili dve ćerke. Larina starija sestra Una -Zvezdana rođena je 2001. godine, na samom početku oktobra.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U ZANOSNOM IZDANJU! Una zavodljivo pozirala ispred ogledala, i oduševila sve izgledom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja