ESTRADU ZAMENILA ZA MIRAN ŽIVOT! Naša pevačica pobegla na selo, ima raskošno imanje, životinje i sadi paradajz
Foto: Printscreen/Instagram

uložila u budućnost

ESTRADU ZAMENILA ZA MIRAN ŽIVOT! Naša pevačica pobegla na selo, ima raskošno imanje, životinje i sadi paradajz

Stars -

Gužvu i buku u prestoničkom gradu pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, odavno je zamenila estradu za miran i spokojan život koji vodi u rodnom Devojačkom Bunaru.

Život na selu godinama joj pričinjava veliko zadovoljstvo, a pored svog raskošnog imanja pevačica može da se pohvali i plodovima svoje bašte koju sama uređuje.

- Moj život je skroman, imam svoje životinjice, baštu, svoje cveće. Sad sam posadila preko 35 korena paradajza. Volim da kuvam paradajz, u tome uživam. Apsolutno ništa nisam sebi uskratila za ovo vreme pandemije, jer sam i pre toga živela normalno. Da li neko potroši 1.000 evra za mesec dana ili 1.000 dinara to ipak smatram da treba da bude naša privatna stvar, ni ovaj sa 1.000 dinara neće umreti gladan, kao ni ovaj sa 1.000 evra - rekla je Mala Cana.

I dok su tokom pandemije njene kolegenice ostajale bez posla i para, pevačica nije imala tih problema jer je imala zanimaciju nadomak Alibunara. Kako kaže, za razliku od njenih kolega ona je uvek živela skromno.

- Jedino što su napravili problem je da se na nas pevače gleda kao da smo neki alavci, kao da zarađujemo milione, a u stvari od svega toga ništa nije tačno. Ima par kolega, ali oni se mogu nabrojati na prstima jedne ruke, oni koji su stvarno nešto stekli u životu - istakla je pevačica za medije.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track