PRAKTIČNA ŽENA SA OSMEHOM I KREMOM ZA LICE! Nataša pokazala prirodnu lepotu, evo kako izgleda van kamera i bez šminke! (FOTO)
Foto: Aleksandar Krstović

PRAKTIČNA ŽENA SA OSMEHOM I KREMOM ZA LICE! Nataša pokazala prirodnu lepotu, evo kako izgleda van kamera i bez šminke! (FOTO)

Stars -

Nataša Pavlović godinama neguje prirodni izgled i ne želi da krije negovanu kožu u koju ulaže pozamašan novac ispod šminke.

Kada nije pred kamerama često je vidimo nenašminkanu, a voditeljka se sada posebno opustila na plaži, ponovo pokazavši svoje čisto lice bez proizvoda.

Nataša Pavlović
foto: Printscreen

„Praktična žena“ nikada se nije stidela da pokaže da joj nije baš sve dala majka priroda, nego da je za njenu lepotu delimično zaslužna i dobra nega. Pored kremica koje koristi svakodnevno, Nataša je pokazala da je išla i na tretmane za podmlađivanje kože, baziranih na radio-talasima, a prema njenim rečima, to je najprirodniji tretman koji je našla.

A po svemu sudeći, njena poslednja objava pokazuje da bjuti rutina koju praktikuje definitivno daje rezultate. Maksimalno opuštena na plaži, blaženog osmeha, Nataša izgleda mlađe, sveže, i posebno, odmorno.

Nataša Pavlović
foto: Printskrin/Instagram

S obzirom na to da je na plaži, Nataša je sigurno namazala lice kremom sa SPF-om, koja se preporučuje za upotrebu i kada niste na moru. Dobro je poznato da sunčevi i UV zraci nepovoljnu deluju na kožu, tako da su mnogi dermatolozi preporučili da mažete kremu protiv sunca na lice svaki put kada izlazite iz kuće.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track