POTRESNO OGLAŠAVANJE PEVAČA KOJI JE VOLEO BRUTALNO UBIJENU NIZAMU: Verujem da si na nekom lepšem mestu, bez patnje i bola...
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

TUGA

POTRESNO OGLAŠAVANJE PEVAČA KOJI JE VOLEO BRUTALNO UBIJENU NIZAMU: Verujem da si na nekom lepšem mestu, bez patnje i bola...

Stars -

Pevač Maid Hećimović, oglasio se dirljiv rečima i uputio poslednji pozdrav svirepo ubijenoj ženi u Gradačcu.

Maid Hećimović

On je 2013. godine oduševio publiku i žiri tokom takmičenja u "X Faktoru" i osvojio visoko treće mesto, nakon šoua nastavio je da se bavi muzikom.

Na njegovom Instagram profilu često možemo videti da peva na venčanjima i privatnim slavljima, te da od svog talenta i dalje živi.

X Factor, Maid Hećimović
foto: Luka Pilipović

Pevač koji je pre 10 godina zaludeo Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje", danas je rastužio sve objavom, kada se oprostio od tragično stradale žene u Gradačcu, Nizame Hećimović.

Maid je Nizamu, koju je suprug prvo pretukao pa ubio, poznavao, pa joj je u poslednjoj poruci uputio dirljive reči:

Maid Hećimović
foto: Printskrin/Instagram

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.

Nizama Hećimović
foto: printscreen društvene mreže

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track