"MOJA PRIJATELJICA JE LJUBAVNICA MOM SUPRUGU" Nakon vesti o razvodu Ela Dvornik šokirala naciju!
Foto: Printscreen

"MOJA PRIJATELJICA JE LJUBAVNICA MOM SUPRUGU" Nakon vesti o razvodu Ela Dvornik šokirala naciju!

Stars -

Influenserka Ela Dvornik, koja je nedavno priznala da su dugotrajna nagađanja o njenom razvodu istinita, trenutno uživa u odmoru i druženju s majkom Danijelom.

Ela Dvornik
foto: Prinstscreen/ Instagram

I dok cela Hrvatska čita o detaljima njenog razvoda, čini se da se ona malo poželela tuđe drame pa je pratiocima uputila molbu kako je to već ranije činila i zatražila da joj preko anonimne aplikacije podele neke svoje tajne, a oni su to spremno učinili.

Ela Dvornik, Dino Dvornik
foto: Privatna Arhiva

'Nismo dugo imali anonimne ispovesti. Pa hajde da se čudom čudimo još jednom. Na ovom linku ispod možete napisati što god želite proznati. Sve je anonimno, nema registracije ni ničega, samo upišete tajnu i pošaljete', napisala je i dodala da će neke od ispovesti i javno podeliti.

Ela Dvornik
foto: Prinstscreen/ Instagram

'Sviđa mi se dečkov stariji brat', 'Dok sam bio veren imao sam redovan se*s s prijateljicom', 'Spavao sam s devojkinom sestrom dok smo bili u svađi', 'Moja prijateljica je ljubavnica mom suprugu', 'Noću krišom jedem slaninu dok ukućani spavaju', bili su samo neki od odgovora.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track