STRAVIČNI DETALJI SMRTI MAJKE TINE IVANOVIĆ: Pevačica otkrila šta se desilo kobnog dana "Umrla je u hotelu..."
Foto: Printscreen/Instagram

tuga

STRAVIČNI DETALJI SMRTI MAJKE TINE IVANOVIĆ: Pevačica otkrila šta se desilo kobnog dana "Umrla je u hotelu..."

Stars -

Pre nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji preminula je majka pevačice Tine Ivanović. Ona je bila na lečenju, ali nije uspela da se izbori sa bolešću koja ju je mučila.

Tina Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica je na Instagramu obavestila sve da je njena majka sahranjena, a bol koja je ostala ne jenjava. Sada se Tina ponovo oglasila i iznela tvrdnje da je njena majka umrla greškom lekara:

- Moja majka je umrla u hotelu, 3. avgusta 2023. godine, dovela sam je 1. avgusta, ne znam ni ko nije vodio računa da li je ona popila lekove koji su bili uredno poređani u kutijicama za jutro, veče i noć!? Dok je bila kod kuće sve je to pila, kad su stigle njene stvari posle smrti, videla sam da dva dana nije popila nijedan lek! Dobila je epi napad i infrakt srca! Za šta onda služi medicinsko osoblje nego da obilazi pacijente i da proveraju da li su popili terapiju - napisala je Tina na Instagramu.

Tina Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

- Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i koliko toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno - započela je Tina svoju priču za "Kurir" kroz suze, pa dodala:

Tina Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

- Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo - pričala je popularna pevačica, a tugu nije mogla da sakrije.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:38

TINA IVANOVIĆ PRIČALA JE O NAVALENTNIM GOSTIMA I NEPRIJATNIM SITUACIJAMA: Postoje kvazi pevačice koje kvare ugled nas pravih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track