ŠIJANOVA BOJANA POKAZALA ZANOSNO TELO POSLE 7 MESECI OD POROĐAJA: Dok snajka uživa, sva masna, evo kako se Mirko snalazi s decom
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠIJANOVA BOJANA POKAZALA ZANOSNO TELO POSLE 7 MESECI OD POROĐAJA: Dok snajka uživa, sva masna, evo kako se Mirko snalazi s decom

Stars -

Mirko Šijan, sin pevače Goce Božinovske, odlučio je da sa Bojanom i sinovima Zoranom i Vukanom spakovao je kofere i prodicu odveo na Crnogorsko primorje.

Iako imaju veliki bazen u dvorištu i sve pogodnosti za decu, oni su ipak odlučili da odu iz Beograda.

Bojana je objavila kako uživa, a Šijan se ne odvaja od sina Zorana.

00:19

Bojana Rodić nikad vrelija

- Kako im je celo društvo u Crnoj Gori i njih dvoje su se uputili dole. Malo im je napornije jer su deca još uvek mala, Zoran će u septembru 2 godine, a mali Vukan ima tek sedam meseci, još su u pelenama, ali nisu uopšte razmišljali već su krenuli sami sa decom. Goca Božinovska se nudila da krene i ona da pripomogne, ali oni žele sve sami da radi oko svoje dece - kaže izvor bizak pevačici i nastavlja.

- Goca živi sa svojim unucima, toliko se navikla na njih, da joj je sada jako tužno jer joj je prazna kuća i potpuna tišina. Svi joj kažemo odmori se, naspavaj se, ali ona neće, opet samo radi po kući i sprema. A Mirko joj svakodnevno šalje slike sa mora i kako se provode.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:06

Šijanova majka Goca Božinovska pridružila se veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track