"BILI SMO U ISTOM DRUŠTVU" Pevač progovorio o poznanstvu sa ubijenom Nizamom, otkrio kakva je uvek bila
Foto: Printscreen/Facebook, Damir Dervišagić

"BILI SMO U ISTOM DRUŠTVU" Pevač progovorio o poznanstvu sa ubijenom Nizamom, otkrio kakva je uvek bila

Stars -

Pevač Maid Hećimović, je pre 10 godina zaludeo Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje" u "X Faktoru", otkrio je koliko je zapravo poznavao tragično nastardalu ženu iz Gradačca Nizamu Hećimović.

- Pre 15k godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti video, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim o tome, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao nam je on.

- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvek bila vedra, nasmejana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju.

Maid Hećimović

Maid je putem svog Instagram storija poručio:

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu. Ceo region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

kurir.rs/telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track