ISPLIVALE FOTKE SA DEVOJAČKE I MOMAČKE VEČERI LAZIĆA: Katarina prava BOMBA, Darko ne skida osmeh sa lica, svi detalji (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

LUDILO

ISPLIVALE FOTKE SA DEVOJAČKE I MOMAČKE VEČERI LAZIĆA: Katarina prava BOMBA, Darko ne skida osmeh sa lica, svi detalji (FOTO)

Stars -

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić organizovaće veliko svadbeno veselje, a njih dvoje su pre nekoliko dana organizovali zajedničko momačko i devojačko veče.

Naime, Katarina i Darko su napravili zajedničku žurku na bazenu. Oni su do zore slavili i pevali sa prijateljima, a sve zvanice su bile obučene u belo.

Katarina je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije koje su nastale za vreme žurke. Ona i Darko su se na skoro svakoj fotografiji ljubili, Lazić je bio bez majice, a pokazali su i tetovaže koje su posvetili jedno drugome.

Oni su u jednom trenutku škočili u bazen, a osmeh nisu skidali sa lica.

Da podsetimo, Darko i Katarina su se građanski venčali 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će navodno napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica.

Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković itd.

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila svojevremeno.

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav... Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - rekla je Darkova mama tada za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track