DA LI STE ZNALI ZA ZGRADE KOJE NOSE IMENA PO MIROSLAVU ILIĆU I LEPOJ BRENI?! Sagrađene su osamdesetih godina, evo gde se nalaze!
Foto: Nenad Kostić

DA LI STE ZNALI ZA ZGRADE KOJE NOSE IMENA PO MIROSLAVU ILIĆU I LEPOJ BRENI?! Sagrađene su osamdesetih godina, evo gde se nalaze!

Stars -

U malom gradu Resavica, na istoku Srbije, kako prenose domaći mediji, nalaze se dve zgrade jedna do druge koje nose naziv po pevačici Lepoj Breni i pevaču Miroslavu Iliću.

Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

Kako meštani kažu, ovaj gradić gubi sve veći broj stanovnika zbog migracije ka većim gradovima poput Ćuprije i Jagodine, piše "Telegraf".

- Ovde je pre živelo dosta više ljudi, ali mnogi su zbog dece otišli u malo veće gradove, Ćupriju i Jagodinu - rekla je jedna Resavčanka.

Poseban utisak u ovom gradu ostavljaju dve zgrade koje nose čuvena imena - Lepa Brena i Miroslav Ilić. Izgrađene su osamdesetih godina 20. veka i tada su bile pravi bum u ovom mestu, a Resavčani koji se tada nisu ni rodili danas vrlo dobro znaju o kojim građevinama je reč.

koncert, Miroslav Ilić
foto: Nenad Kostić

- Sagrađene su osamdesetih godina, tada su Miroslav Ilić i Lepa Brena bili u zenitu svoje karijere, kada je Brena dolazila 6. avgusta na dan rudara kod nas kolone su bile skoro do Ćuprije, kada su gradili zgrade odlučili su da ih tako nazovu - rekao je mladić koji živi u zgradi "Miroslav Ilić".

Mnogi koji žive danas u ovoj zgradi nasledili su stanove od svojih roditelja i sa ponosom pričaju o ovim soliterima koji nose imena čuvenih estradnih zvezda.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:52

MIROSLAV ILIĆ ZA KURIR TV: Piće ne podnosim, a pio sam da bih se dokazivao u društvu! U JEDNOM PIJANSTVU SPALIO SUPRUZI GARDEROBU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track