ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Obratila se fanaticima i dala SAVET "Prestanite da budete fanovi poznatih ličnosti.."
Foto: Printskrin/Instagram

jasno i glasno

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Obratila se fanaticima i dala SAVET "Prestanite da budete fanovi poznatih ličnosti.."

Stars -

Anastasija Ražnatović obratila se svojim fanovima i prijateljima putem Instagram naloga, pa je bez obzira na to što važi za jednu od najpopularnijih i najuticajnijih mladih devojaka - poslala snažnu poruku za sve fanatike poznatih ličnosti.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram//nemanjagudelj/raznatovicanastasija

Naime, Anastasija je na storiju svog Instagram naloga objavila citat čije reči je posvetila milionima ljudi.

- Prestanite da budete fanovi poznatih ličnosti koji čak ni ne znaju da postojite. Budite fanovi Isusa Hrista koji je umro zbog vas - poručila je ona.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Anastasiju na Instagramu prati više od milion ljudi, a njene pesme na Jutjubu broje milionske preglede. No, ona se, od kako je započela vezu sa Gudeljom i preselila u Španiju potpuno povukla sa scene.

Podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj zaprosio je pre mesec dana Anastasiju Ražnatović, a snimak prosidbe objavili su sinoć na društvenim mrežama.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Emotivni čin dogodio se na Ibici, a Nemanja se potrudio oko svakog detalja. Prvo su večerali, a zatim je počeo performans sa plesačima i živom muzikom.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track