MARIJA ŠERIFOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU AMIDŽIĆU: Pevačica pokazala jasan stav "Emisija može da bude gledana iako nema polusveta"
Foto: Nemanja Nikolić

iskrena

MARIJA ŠERIFOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU AMIDŽIĆU: Pevačica pokazala jasan stav "Emisija može da bude gledana iako nema polusveta"

Stars -

Pre izvesnog vremena pevačica Marija Šerifović gostovala je u jednoj TV emisiji zajedno da voditeljskim parom „Zvezde Granda“, Vojom Nedeljkovićem i Sanjom Kužet, a atmosfera koju su napravili u studiju i dalje se prepričava.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Marija Šerifović
foto: Petar Aleksić

Zahvaljujući velikom interesovanju publike, emisija je imala sjajan rejting, pa se tako popularna pevačica oglasila preko društvenih mreža gde je iznela jasan stav.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

Marija je otkrila da se dugo nije tako lepo provela u nekom televizijskom šou, pa poslala jasnu poruku voditelju Ognjenu Amidžiću.

– Moram da priznam da dugo nisam gledala emisiju u kojoj sam gostovala, ali mi je ova bila baš kul. Druga stvar, Ognjene možeš ovo komotno da proglasiš emisijom godine već na samom početku – izjavila je Šerifovićka i dodala:

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Pink

– Je l’ vidite dragi ljudi kako emisija može da bude zabavna i gledana i kada u njoj ne gostuje polusvet?

Pevačica je posebno nahvalila svoj bend koji joj je u emisiji pravio društvo na sceni, a koji je inače prati i na koncertima.

– Moj bend zvuči kao sa druge planete, laku noć, idem sad malo da se šetam – rekla je nedavno Marija.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track