MENSUR I KAČAVENDA U ŠEMI?! Buduću učesnici Elite uhvaćeni ZAJEDNO: Na ivici poljupca u prisnom izdanju šokirali sve na plaži!
Foto: Petar Aleksić, Instagram

RIJALITI PRE RIJALITIJA

MENSUR I KAČAVENDA U ŠEMI?! Buduću učesnici Elite uhvaćeni ZAJEDNO: Na ivici poljupca u prisnom izdanju šokirali sve na plaži!

Stars -

Milena Kačavenda prvi je zvanični učesnik "Elite", a samo nekoliko dana pred ulazak rešil je da napuni batrije i ode u Crnu Goru.

Milena Kačavenda
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kako navodi naš izvor, viđeni su u jednom plažnom baru na Adi Bojani, pojavila se na nastupu Mirze Selimovića, a tamo je srela ni manje ni više Mensura Ajdarpašića, koji takođe ulazi u "Elitu" što je televizija Pink i zvanično potvrdila.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printskrin/Instagram

Sve oči su bile uprte u njih kada se dogodio susret bivšeg zadrugara i "kume nacionale", a blicevi su sevali na sve strane.

S obzirom na to da je pevačev nastup bio u toku, mislili su da neće biti primećeni pa su bili više nego bliski, do te mere da je skoro pao i poljubac. Njih dvoje su dugo razgovorali i nisu skidali osmeh sa lica. Da li su razgovarali o potencijalnim taktikama za rijaliti ili je na pomolu romansa između mladoig Crnogorca i lepe "kume nacionale", ostaje nam da ispratimo.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printskrin/Instagram

Ajdarpašić je mesecima unazad trenirao i svoje telo doveo do savršenstva, a za Milenu kažu da nikada bolje nije izgledala. Kačavenda je očigledno pala na šarm mladog Crnogorca, dok je Mensur izgubio kompas kada je ugledao Milenu u kupaćem kostimu koji je otkrio sve njene obline.

Podsetimo, Milena takođe vredno trenira pred ulazak u rijaliti kako bi bila potpuno psiho-fizički spremna za naredne mesece.

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track