KOVRDŽAVA KOSA JE GODINAMA NJEN ZAŠTITNI ZNAK, A ZBOG OVOGA SE OŠIŠALA NA ĆELAVO "Kada me je mama videla šokirala se" Šok detalji!
Foto: Printskrin/Instagram, Dejan Milićević

lidija vukićević

KOVRDŽAVA KOSA JE GODINAMA NJEN ZAŠTITNI ZNAK, A ZBOG OVOGA SE OŠIŠALA NA ĆELAVO "Kada me je mama videla šokirala se" Šok detalji!

Stars -

Od kada se pojavila na javnoj sceni duga, bujna, kovrđava kosa zaštitni je znak Lidije Vukićević. Međutim, malo ko zna da je upravo zbog nje svojevremeno ostala bez uloge u filmu.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen/Youtube

Na početku karijere glumica je žarko želela da dobije ulogu u nekom od partizanskih filmova koji su u to vreme bili veoma popularni, međutim, kosa Lidije Vukićević je na tom putu bila nepremostiva prepreka.

- Kada sam počinjala karijeru, bili su aktuelni partizanski filmovi i ja sam jako želela da glumim partizanku, ali nisam mogla jer mi je kosa prebujna i ne bi mogla se splete u kike - otkrila je jednom prilikom glumica.

Lidija Vukićević
foto: Privatna Arhiva

Kako je kosa Lidije Vukićević bila neukrotiva, glumica je rešila da preduzme drastične mere koje su njenu majku ostavile bez teksta.

- Kao klinka sedela sam za ručkom i mama mi kaže, „hajde više uradi nešto sa tom kosom“, i ja odem u kupatilo i ošišam se do glave. Kad me videla žena se šokirala, nije mogla da veruje šta sam uradila - prisetila se Vukićevićeva.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

03:46

IZGUBILA ULOGU U SERIJI JER SE NIJE SKINULA?! Lidija Vukićević otvorila dušu: Bila sam spremna na sve A ONDA JE REDITELJ REKAO OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track