KAKVE OBLINE ZORANA SIKTER IMA! Pevačica se skinula na obali mora i konačno pokazala izvajano telo, muškarci OPREZ! (FOTO)
Foto: Kurir Televizija

KAKVE OBLINE ZORANA SIKTER IMA! Pevačica se skinula na obali mora i konačno pokazala izvajano telo, muškarci OPREZ! (FOTO)

Stars -

Zorana Mićanović leto provodi radno i gotovo da nema vremena za potpuno opuštanje i odmor. Ipak, pevačica se ne žali na količinu posla i trudi se da iskoristi svaki slobidan dan ili poslovno putovanje da se okupa na nekoj od morskih obala u regionu.

Zorana Mićanović
foto: Printscreen/Instagram

Za razliku od njenih koleginica koje uveliko kače svoje fotografije u kupaćim kostimima, Zorana je tek sada na kraju sezona uhvatila trenutak da se skine i pokaže čime raspolaže.

Naime, atraktivna crnka ispozirala je kraj mora u zanimljivom jednodelnom kupaćem sa prorezima koji je savršeno istakako njenu figuru, a ova fotka izazvala je veliki broj komplimenata na račun njenog fizičkog izgleda.

Zorana Mićunović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, pevačica je u aprilu proslavila rođendan, kada je otkrila da će gala slavlje upriličiti na leto i to u rodnom gradu.

Kako je tada rekla, na žurci će pevati njen omiljeni pevač Đani.

– Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a posle se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Biće lepo sigurno, biće pola Granda pozvano, jedno narodno veselje - ispričala je nedavno Zorana i dodala da će njena proslava parirati pravom svadbenom veselju.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track