FANOVI JOJ POMOGLI U OPREMANJU STANA! Ana progovorila o odnosu sa podrškom, priznala kako deca reaguju na Bulića, a evo šta SPREMA
Foto: Ata Images

FANOVI JOJ POMOGLI U OPREMANJU STANA! Ana progovorila o odnosu sa podrškom, priznala kako deca reaguju na Bulića, a evo šta SPREMA

Stars -

Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka šestog rijalitija Zadruga, progovorila je o odnosima u porodici nakon izlaska u spoljnji svet.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/Instagram

Po ulasku, stiže se u prostoriju u kojoj se nalazi radni sto, ogroman beli ormar, kao i slika koju je posebno za nju izradila devojka koja ju je podržavala dok je boravila u rijalitiju.

- U kontaktu sam sa fanovima, prevazišli smo tu fazu, toliko smo se združili i zadovoljstvo mi je što ih imam u životu. Pripremam platformu o nasilju, anksioznosti i napadima panike, o tome bih volela da pričam. Imaću i grupne „lajvove". Posvetiću se borbi protiv nasilja. Nemam inspiraciju za autobiografiju za sada - prokomentarisala je tada Ana.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen TV Pink

- Stan sam opremila po feng šuiju.

- Na stolu ima cveće, ljubičasta boja, žuta, plava, crna siva... - naglasila je Ćurčićeva, kojoj su kuhinja i dnevna soba sada u drvetu, pa daju utisak posebne topline.

- U dnevnoj sobi stalno provodim vreme, ali i na terasi. Tu uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u "Zadruzi" da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dve godine ovde i kupiti stan - rekla je Ana za medije, čijoj je deci i te kako bilo teško da je gledaju u Beloj kući u Šimanovcima.

Ana Ćurčić, Aca Bulić
foto: Printscreen

- Deci je bilo jako teško. Ćerka je bila ljuta na mene. Čak u nekim situacijama to izbije iz nje. Sin je emotivan, ali sve proživljava u sebi. Ali na kraju krajeva, shvatili su sve. Podržali su me. Oni su moje sve. Mi smo vrlo bliski, sa ćerkom pričam o ljubavi, Luka više priča na tu temu sa tatom - objasnila je i onda pokazala poseban kutak za sređivanje i šminkanje.

- Još nije potpuno sređeno, ali će to moja ćerka da uredi. Obećala mi je. Kupatilo mi je u staklu, pošto sam jedan težak perfekcionista.

Ana Ćurčić, Aca Bulić
foto: Printscreen

U ovom domu, takođe, provodi dosta vremena i sa partnerom Acom Bulićem koji s njenom decom neguje dobar odnos.

- Aca sa mojom decom ima odličan odnos. On radi „koučing" sa fudbalerima, onda je jasno kako je prišao mojoj deci - izjavila je nekadašnja zadrugarka.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track