NOVI RIJALITI POČINJE 3. SEPTEMBRA, a ovo je spisak zvaničnih UČESNIKA ELITE!
Foto: Printscreen YT

NOVI RIJALITI POČINJE 3. SEPTEMBRA, a ovo je spisak zvaničnih UČESNIKA ELITE!

Stars -

TV projekat ''Elita'' kreće sa emitovanjem 3.septembra, a nema sumnje da će oduševiti vernu publiku koja sa nestrpljenjem čeka početak novog formata.

Elita
foto: Printscreen YT

Direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović, zvanično je otkrila voditeljski tim "Elite" koji čine poplarni voditelji Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, kao i dva nova TV lica koja će se naći u ovom megalomanskom projektu, nova "ptica ružičastog jata" Maša Mihailović i voditeljka Anu Radulović.

Milica Mitrović
foto: Printskrin/Instagram

Takođe, do sada su otkrivena samo četiri imena koja će se naći u ovom do sada neviđenom i nikad spektakularnijem projektu. Najpoznatija kuma u regionu, Milena Kačavenda, zvanično je prvi otkriveni učesnik "Elite".

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga, Milena Kačavenda
foto: Petar Aleksić

U "Eliti" naći će se i najpoznatiji novinar i magistar socijalnog rada i socijalne politike, Marko Đedović, na iznenađenje i oduševljenje mnogih.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printskrin/Instagram

Jedan od onih koji su, takođe, britkog jezika, bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić.

Slobodan Josipović
foto: Printskrin/Instagram

Politički analitičar i ekonomista, Slobodan Josipović, takođe je novi učesnik "Elite", koji je spreman da svojim komentarima rešeta buduće takmičare.

Produkcija "Elite" sve detalje ovog projekta čuva u strogoj tajnosti bolje nego ikada ranije, te tako i spisak svih takmičara čije ćete živote pratiti mesecima, kako bi iznenađenje gledalaca bilo još veće tog 3.septembra od 21 čas.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track