CRVENI ZIDOVI, PEHARI, HALJINE NA SVE STRANE I... Ovo je stan Maje Marinković, jedan detalj za mnoge i nije ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

CRVENI ZIDOVI, PEHARI, HALJINE NA SVE STRANE I... Ovo je stan Maje Marinković, jedan detalj za mnoge i nije ŠOK!

Stars -

Maja Marinković, skandal majstor, posle afera sa svom momcima, kao da je uplovila u mirnije vode. Već neko vreme je sama, nema nikoga i živi sama. Ona trenutno živi sama, dok je detinjstvo provela u stanu u Beogradu sa ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

Jednom prilikom Taki je ugostio Kurir i pokazao Majinu sobu, u kojoj je odelo poslagano kao u butiku. Tu je i mnogo obuće koja se nalazi u jednom ćošku, a na ormaru su brojni pehari i priznanja, a Taki je pokazao i seksi lisice. Krevet joj je prekiven plišanim igračkama, dok se na zidu nalaze fotografije.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

- Ona je živela pod staklenim zvonom, šta god je poželela imala je. Moja pokojna majka i ja smo odgajali Maju, išli smo na roditeljske, vodili je na balet. Ja sam njenu ljubav kupovao parama. Zaljubljivanja, pubertet, sve smo prošli. I bežanje sa časova, ja sam išao da joj pravdam sve časove, ipak sam ja čovek modernih shvatanja, rekao nam je tada između ostalog Taki.

kurir.rs

Bonus video:

02:40

NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI! Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja