BUBA KORELI NASRED ULICE ČUPAO DEVOJKU ZA KOSU: Osvanuo UZNEMIRUJUĆI snimak stravičnog nasilja, urlao je i pratio u stopu (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

BUBA KORELI NASRED ULICE ČUPAO DEVOJKU ZA KOSU: Osvanuo UZNEMIRUJUĆI snimak stravičnog nasilja, urlao je i pratio u stopu (VIDEO)

Stars -

Buba Koreli, bosanski reper, fizički i psihički maltretirao je svoju dugogodišnju partnerku P. C. a video stravičnog nasilja procurio je u javnost.

Buba Koreli
foto: Printscreen

Na samom početku spornog videa vidi se kako devojku P. C. čupa za kosu i prati je u stopu.

Buba Koreli
foto: printscreen/Pink.rs

Takođe, reper je nastavio da urla na nju nasred ulice, a na njeno komešanje i pokušaj odbrane od njega, on je nasilno sklanjao ruke kako je ne bi udario.

Nastavili su da hodaju, a on nije prestajao da viče na P. C. te joj je tako od straha ispala i jakna, po koju se sagla. Pred sam kraj video snimka uneo joj se u lice, a potom su nastavili svojim putem.

Buba Koreli
foto: printscreen/Pink.rs

Kako saznaju domaći mediji, policija je u više navrata reagovala u njihovom stanu zbog prijava buke, svađe i urlanja.

Upozoravamo, sledi uznemirujući video.

00:29

Buba Koreli maltretira devojku na ulici

SVE KRIMINOGENE I NASILNE RADNJE BUBE KORELIJA!

Javnosti je poznato da je njemu, kao i njegovom muzičkom saputniku Jali Bratu, zabranjen ulazak u Republiku Srbiju zbog bezobzirnog i bahatog ponašanja. Podsetimo, njihovo obezbeđenje je na jednom nastupu nasrnulo na posetioce istog. Takođe, Buba je pre samo dve godine javno ponižavao svoje partnerke, a između ostalog javno je "ratovao" i sa pevačicom Sarom Jo. 2019.godine Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Bubu Korelija za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za ovo krivično delo, osuđen je na jednu godinu zatvora.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja