OVO JE DEVOJKA KOJU JE BUBA ČUPAO I VUKAO PO ULICI! Koreli u otvorenoj vezi sa njih dve a ovako su provodili vreme pre INCIDENTA
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

FOTO

OVO JE DEVOJKA KOJU JE BUBA ČUPAO I VUKAO PO ULICI! Koreli u otvorenoj vezi sa njih dve a ovako su provodili vreme pre INCIDENTA

Stars -

Buba Koreli fizički je nasrnuo na svoju devojku nasred ulice. On joj se prvo unosio u lice, a zatim i čupao za kosu i urlao na nju.

Kako se navodi, u pitanju je njegova devojka, manekenka, Petra Cupan, koja je igrala i u njegovom spotu za pesmu "Balenciaga".

Buba Koreli
foto: printscreen/Pink.rs

Nekoliko sati pre incidenta, Petra je na svom Instagramu podelila fotografiju mačke, na kojoj je označila i repera, a zatim je on njenu objavu dodao i svoj stori.

Buba Koreli
foto: Printscreen

Inače, rešer je već godinama u vezi sa Jasminom Đuderijom, ali i sa Petrom Cupan.

Buba Koreli je svoju izabranicu Jasminu dugo krio od očiju javnosti, a kada su mediji ipak saznali ko je vlasnica njegovog srca, ona je redovno počela da objavljuje slike sa svojim dečkom na Instagramu.

Kako se navodi, reper je u otvorenoj vezi sa obe devojke, i malo živi sa jednom, a malo sa drugom partnerkom. Ono što mnogi komentarišu jeste sličnosti između njih dve, obe su atraktivne crnke i imaju sličan imidž.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:29

Buba Koreli maltretira devojku na ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track