VODITELJA GRANDA ZAUZELA OPASNU POZU NA PLAŽI: Svi je znamo zakopčanu do grla a sada pokazala kako izgleda u bikiniju! (FOTO)
Foto: Printscreen Grand Tv

PRIRODNA LEPOTICA

VODITELJA GRANDA ZAUZELA OPASNU POZU NA PLAŽI: Svi je znamo zakopčanu do grla a sada pokazala kako izgleda u bikiniju! (FOTO)

Stars -

Sanja Ćulibrk, koju javnost pamti po nekadašnjem vođenju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i vezi sa čuvenim harmonikašem Acom Sofronijevićem, pokazala je na društvenim mrežama fotografije sa letovanja.

Odmah je pokrenula veliki broj komentara, dok su joj mahom poručivali da izgleda odlično.

"Prirodna lepotica", "zgodnica", "sirena prava", samo su neke od poruka koje je Sanja dobila.

Sanja Čubrilok
foto: Printscreen

- Fotka bez opisa - navela je kratko, u svom stilu, ispod slike na kojoj je vidimo kako uživa pored vode.

Plavi bikini, naočare za sunce, izvajano telo, sve to smo mogli da vidimo u njenim objavama na Instagramu.

Sanja je, inače, već dugo voditeljka na "Grand" televiziji, dok je njena romansa sa gorepomenutim muzičarem i te kako bila medijski ispraćena.

Sanja Čubrilok
foto: Printscreen

Posle raskida sa voditeljkom, harmonikaš je uplovio u vezu sa novom devojkom. Sanja je na to pre par meseci imala komentar u javnosti.

- Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijacu i da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo - poručila je Sanja za "Grand".

Kurir.rs/ Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track