OSTALA BEZ VOZAČA, STILISTE, U DUGOVIMA DO GUŠE?! Pevačici oduzimaju stan, moraće da se vrati u PORODIČNU KUĆU?!
Foto: Ata images

u finansijskim problemima

OSTALA BEZ VOZAČA, STILISTE, U DUGOVIMA DO GUŠE?! Pevačici oduzimaju stan, moraće da se vrati u PORODIČNU KUĆU?!

Stars -

Tanja Savić navodno je u ozbiljnim finansijskim problemima, a zbog dugova može da ostane i bez krova nad glavom. Tanja je na početku svoje karijere bila jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica, ali zbog bivšeg supruga, Dušana, sve joj je krenulo nizbrdo.

- Tanji nema ko da pomogne, ona sve sama radi. Nedavno je izbacila super pesmu, ali kao da je mediji ignorišu, nigde se to ne promoviše, a uložila je ogromne pare. Tanja više nema ni vozača, ni stilistu, sve što može pomaže joj sestra Bilja kako ne bi bacala novac. Nastupa ona, ali troškovi su ogromni za nove pesme, spotove, reklame... Stan u Smederevu je uzela na kredit, dala je učešće, ali nije imala da odmah isplati ceo iznos jer joj Dušan ukrao svu ušteđevinu - govori izvor za "Svet".

Tanja Savić
foto: Ata images

- Taj ju je ostavio praznih džepova, bukvalno je morala da krene od nule. Sve je na njoj, i da radi i da zaradi. Ako prestane da plaća taj kredit, oduzeće joj stan i moraće da se vrati u kuću kod roditelja. Tanja to nikad neće dozvoliti, ona je jedna od najboljih pevačica, zaslužuje da napuni Arenu, a ne da se muči. Njoj treba dobar menadžer i pravi tim ne može sestra koja je vaspitačica da joj bude savetnik za karijeru - završava izvor.

kurir.rs/svet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track