DANICA CRNOGORČEVIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE: Suprug sveštenik i deca došli po nju i bebu Savu! NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE DANAS VIDETI
Foto: Instagram

DANICA CRNOGORČEVIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE: Suprug sveštenik i deca došli po nju i bebu Savu! NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE DANAS VIDETI

Stars -

Etno pevačica Danica Crnogorčević napustila je porodilište, a u bolnici su po nju došli suprug i deca. Naime, etno pevačica i njen suprug sveštenik Ivan dobili su četvrto dete - sina kom su dali ime Sava.

Danica je napustila porodilište, a njeni najmiliji su je sačekali ispred. Suprug i deca su joj doneli i cveće, a porodičnu fotografiju je ona objavila na Instagramu.

- Dobrodošao Sava - piše u opisu fotografije.

Danica Crnogorčević
foto: Instagram

U kući se dolasku novog člana, Danica je pričala, najviše raduju deca, naročito njena najstarija ćerka Kasijana, kojoj se ispunila želja da dobije brata.

- Naravno, Kasijana je i poželela u svojoj iskrenoj dečjoj molitvi da dobije, kako ona kaže “plavu bebu” - misleći na dečaka, dok još nisam ni znala da sam trudna, te sam ubrzo nakon toga i saznala.

Popularna pevačica svojim autentičnim glasom topi srca širom Balkana, a kako je uvek bila posvećena poslu, nije suprotno ni kada je porodica u pitanju.

Malo je poznato u javnosti da je Danica zapravo popadija. Etno pevačica je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem.

kurir.r/blic

Bonus video:

00:43

Danica Crnogorčević na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Prepun trg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track