OVO JE ZGODNA TAŠTA SRPSKOG FUDBALERA! Fura miniće, slika se u kupaćem, a evo čime se bavi majka Ane Rajković! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

ko da su sestre

OVO JE ZGODNA TAŠTA SRPSKOG FUDBALERA! Fura miniće, slika se u kupaćem, a evo čime se bavi majka Ane Rajković! (FOTO)

Stars -

Ana Rajković, supruga fudbalera Predraga Rajkovića jedna je od najlepših žena naših sportista, a sada je mnogima za oko zapala i njena majka Nela.

Naime, Nela Cakić bavi se uzgojem pomeranaca, dok je na Instagramu prava zvezda, budući da je prati više od pet hiljada ljudi. Oblači se atraktivno, nosi kratke suknje, a često objavljuje i fotografije u kupaćim kostimima. Bujne grudi su joj u prvom planu i kada je obučena.

Mnogi komentarišu da su Nela i Ana kao sestre, jer Rajkovićkina majka, baš kao i ćerka, dosta ulaže u svoj izgled.

Ako je suditi po fotografijama sa Instagrama, ide u korak s trendovima.

Podsetimo, Predrag i Ana Rajković nedavno su postali vlasnici novog luksuznog stana na Vračaru, koji se nalazi u neposrednoj blizini penthausa u kome su dosad živeli kada su bili u Beogradu.

U pitanju je stan u prizemlju sa velikim dvorištem, na čemu su posebno insistirali prilikom biranja lokacije. Dvorište će biti uređeno tako da u potpunosti bude podređeno njihovim sinovima, kojima će ovo biti idealno mesto za igru kada su u Beogradu. Tu će imati i bazen okružen zelenilom, a za samo opremanje zadužena je Ana, koja je već angažovala dizajnere enterijera kako bi joj pomogli.

kurir.rs

Bonus video:

01:47

Ana Rajković progovorila o tračevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja