OVO JE PRIJINO UMETNIČKO IME S POČETKA KARIJERE! Počela je da peva sa 14 godina, on joj smislio SVETSKI nadimak, a onda odustala
Foto: Promo

rani radovi

OVO JE PRIJINO UMETNIČKO IME S POČETKA KARIJERE! Počela je da peva sa 14 godina, on joj smislio SVETSKI nadimak, a onda odustala

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović, važi za jednu od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije, a njeni sami počeci intrigiraju mnoge. Pevačica se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka.

Malo ko zna da je imala sasvim drugačije umetničko ime na samom početku karijere. Naime, Aleksandru Prijović smo upoznali tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", a malo ko zna da je ona počela da peva još sa 14 godina.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram

Aleksandra se kao 14-godišnjakinja, na nagovor kompozitora, predstavljala kao Any Prijović, ali je jako brzo odustala od ovog pseudonima i opredelila se za ime dato na rođenju.

- Taj nadimak mi je dao Mića Nikolić, koji mi je tada i uradio dve pesme kada sam imala 14 godina - ispričala je svojevremeno Prijovićeva u emisiji "Amidži šou".

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track