ŠOK! KAKVE REČI PETRA GRAŠA O SRBIJI: Nakon roštiljijade u Leskovcu pevač rekao nešto zbog čega su SVI OSTALI BEZ TEKSTA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

ŠOK! KAKVE REČI PETRA GRAŠA O SRBIJI: Nakon roštiljijade u Leskovcu pevač rekao nešto zbog čega su SVI OSTALI BEZ TEKSTA (VIDEO)

Stars -

Svoj prvi dolazak u Leskovac, Petar Grašo pamtiće po gostoljubivosti domaćina o kojo je godinama slušao.

Pred koncert na Roštiljijadi rekao je da je zbog toga ovaj nastup dugo čekao, a da će na pažnju koju je doživeo, odgovoriti tako što će svojom muzikom doprineti da grad na veternici zamiriše na morsku so i mediteran.

- Prvi put sam u Leskovcu. Moja ekipa i ja smo proputovali ceo svet i malo je toga što nismo videli. Uvek nam je veliko uzbuđenje kada dođemo u jedan novi grad. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih mojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili protekli godina, koliko je lepa ova manifestacija. Dogodio se taj dan da i ja kao izvođač budem pozvan - istakao je Grašo.

04:14

ŠOK! KAKVE REČI PETRA GRAŠA O SRBIJI: Nakon roštiljijade u Leskovcu pevač rekao nešto zbog čega su SVI OSTALI BEZ TEKSTA

Poznati splitski pevač obožava gastronomiju, a u Leskovac je došao sa svojom porodicom, a čak je poveo i roditelje.

- Toliko volimo moja porodica i ja gastronomiju, i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom sa nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi kao porodica smo dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo sa hranom vrhunskog kvaliteta. Ali ovo što smo doživeli pogotovo što se roštilja tiče što je zaštitni znak Leskovca. Tu ste prvaci sveta i mislim da ste u svetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti - rekao je Grašo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track