"DOĐE DO MENE PJEVOVIĆ I KAŽE: MALI, HOĆEŠ SA NAMA NA TURNEJU?" Poznati pevač zapevao u programu uživo: Nakon toga, SVE JE POČELO
Raša Pavlović, Foto: Kurir tv

kurir tv

"DOĐE DO MENE PJEVOVIĆ I KAŽE: MALI, HOĆEŠ SA NAMA NA TURNEJU?" Poznati pevač zapevao u programu uživo: Nakon toga, SVE JE POČELO

Stars -

Raša Pavlović, pevač, gostovao je kod voditelja Ivana Gajića, voditelja trećeg sata emisije "Puls Srbije".

Ljiljana Stanišić, Ivan Gajić
foto: Kurir tv

Raša Pavlović je solista Radio Beograda od 1965, kafanski pevač od '69, a u diskografiju ulazi '72. Početak njegove karijere vezuje se za legedarnog Bucu Jovanovića.

Na samom početku razgovora setio se priznanja koji je dobio od Kulturno prosvetne stanice Srbije. Ova godina je kako kaže bila ispunjena priznanjima, a ubrzo se prisetio kako je sve počelo.

- Ja 60 godina egzistiram na estradi. Dolazi kod mene Obren Pjevović 1963. godine, u moju kuću kod Kraljeva i kaže "mali hoćeš sa nama na turneju?". Kako da neću, ja sam tada frulu svirao. Od tada kreće i moje putešestvije i probijanje. Ostavio sam frulu, a 1969. godine postajem profesionalan, već 1972. godine prva pesma - otkrio je Pavlović, ali je naglasio šta mu je ipak najveće priznanje:

Najlepši moment u karijeri je što mi je Bog podario ovo što sad imam. Kad bi sledeći život živao, isti posao bi radio. Ako bi normalno imao talenta. Bilo je tu i lepih, i gorkih i lepih trenutaka. Najlepši trenutak je ta priznanja koja vam stižu. Priznanja koja dobijate. Već sad u ovim godinama stižu priznanja - rekao je.

Raša Pavlović
foto: Kurir tv

Pavlović se hvalio prvim omotom, sa Bucom, a on i Šaban Šaulić najčešće se pominju u tom kontekstu kako su drugima pomogli da se probiju u ovom poslu.

- Svi su oni bili posebni stvaraoci - istakao je Pavlović.

Kako je u studio došao zajedno sa svojim harmonikašem, nisu dugo čekali i Pavlović je zapevao i ispunio studio prepoznatljivim glasom.

Ostatak nezaboravne zabave možete pogledati u ovom videu:

11:17

DOĐE DO MENE PJEVOVIĆ I KAŽE: MALI, HOĆEŠ SA NAMA NA TURNEJU? Poznati pevač zapevao u programu uživo: Nakon toga, SVE JE POČELO

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:53

DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track