"OVAJ ČOVEK SE GODINAMA VUČE SA NAMA" Jelena Radanović otišla u bolnicu sa sinom, pa krišom snimala Slobu: Fotka raznežila sve
Foto: Instagram, Nemanja Nikolić

dirljivo

"OVAJ ČOVEK SE GODINAMA VUČE SA NAMA" Jelena Radanović otišla u bolnicu sa sinom, pa krišom snimala Slobu: Fotka raznežila sve

Stars -

Jelena Radanović i Sloba važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a ona često ističe koliko joj pevačeva podrška znači.

Jelena je jednom prilikom otkrila da njen sin iz prvog braka ima autizam, te sa njim često dane provodi u bolnici.

Ona je sada objavila snimak na kojem se vidi Sloba koji sedi na klupi, dok Naum neumorno skače na po stepenicama.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

- Ovaj čovek se "aka" sa nama po raznim institucijama godinama, i na 45 stepeni - napisala je Jelena ponosno.

Radanovićka je jednom prilikom odgovarala na pitanja putem Instagrama, i tom prilikom istakla da je Naum počeo da govori tek sa pet godina, ali ne tečno i razgovetno i da su najveći problem imali tokom njegove druge i treće godine.

- Naum je počeo da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao telo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava deca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija... Uvek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji - napisala je Jelena.

Jelena Radanović
foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje kako se sada dečak oseća i kako njegovo lečenje napreduje, rekla je:

- Super je, on je srećan dečak, Daleko od deteta urednog razvoja, ali daleko i od oblika autizma koji je imao pre pet godina. Sada je problem razumevanje govora i generalno razumevanje, ali sve što smo radili dalo je određen rezultat. Povremeno je hiperaktivan, spava odlično, voli da pliva. Autisti generalno vole vodu - otkrila je Slobina supruga.

Njene pratioce je zanimalo i to kakav odnos imaju pevač i njen sin iz prvog braka, kao i to da li je maleni Naum ljubomoran na bebu koju je Jelena dobila sa Slobodanom u februaru ove godine.

Jelena Radanović
foto: Printscreen Instagram

- Ljubomoran je na bebu. Svaka emocija kod autista je dobra stvar. Sloba i Naum imaju neverovatnu vezu od prvog dana. Pevaju, igraju se... Zbog njih više nisam tužna - dodala je Radanovićka.

Jelenin sin pohađa školu, ali u svemu ima pomoć asistenta.

- Imali smo sreće, našli smo divnu asistenticu - istakla je pevačeva supruga.

Inače, Radanovićka je više puta u medijima pričala da se njeni sinovi iz prvog braka odlično slažu sa njenim novim partnerom, što se moglo videti i u trenucima i snimcima koje su ona i Sloba delili na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:08

Sloba Radanović gura kola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track