DUŠAN IM ZABIBERIO ČORBU! Tanji Savić muž ne da RAZVOD zbog novog dečka! Pevačica i dalje na mukama
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

televisa presenta

DUŠAN IM ZABIBERIO ČORBU! Tanji Savić muž ne da RAZVOD zbog novog dečka! Pevačica i dalje na mukama

Stars -

Prašina koja se podigla nakon što je Tanja Savić (38) javno predstavila svog verenika Muhameda Mukija Bešića (27) ne spušta se.

Na površinu isplivavaju manje poznati detalji.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Kako saznajemo, pevačica je izbegavala da pilota predstavi javnosti zbog toga što otac njene dece Dušan Jovančević neće da joj da razvod. Ona je potpisala papire za okončanje te zajednice još pre dve godine, ali druga strana sve odugovlači. Izvori kažu da Dušan neće da se razvede kako Tanja ne bi mogla da ozvaniči vezu s pilotom. On je nju svojevremeno i napao da ga je varala. U prilog tome svedoči i izjava koju je Dušan dao Kuriru u trenutku kad je saznao da pevačica više ne samuje.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

- Kad smo počeli da se zabavljamo, ona je svog dečka prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa s njim. Ona mi je to lično priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek. Varala me je i ja sam ćutao. Ne zanima me njen dečko, ali razvod ću potpisati kad ja hoću - rekao je jednom prilikom Dušan za Kurir.

Sveže verenu Tanju više ne zanima bivši i, pored toga što je još uvek udata, uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim Bešićem. Golupčici planiraju da svoje ljubavno gnezdo sviju daleko od Srbije, o čemu je Kurir ovih dana pisao. Kako Kurir ekskluzivno saznaje od istog izvora koji nam je otkrio i da je pilot zaprosio pevačicu na romantičnoj večeri u Egiptu, verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda venčaju i odsele za Ameriku.

Tanja Savić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

01:02

pusti brigu 25.06.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track