"JA SAM MNOGO IZNAD ŠA!" Majina drugarica brutalno izvređala repera i udarila mu na KARIJERU: Bukti rat zbog ove izjave
Foto: Printscreen

LETI PERJE NA SVE STRANE!

"JA SAM MNOGO IZNAD ŠA!" Majina drugarica brutalno izvređala repera i udarila mu na KARIJERU: Bukti rat zbog ove izjave

Stars -

Nenad Aleksić Ša nedavno je ''potkačio'' bivšu zadrugarku Slađu Lazić, rekavši da je ispod njegovog nivoa da kometariše bilo šta vezano za nju, zbog čega je starleta sada hitno reagovala.

- Kada pričamo o Miljani, Ani... To su ličnosti koje su veoma propraćene, koje zaslužno zauzimaju neki medijski prostor, a da sada pričam o nekim osobama koje po svaku cenu pokušavaju kroz sitne rupice, male, najmanje, da se provuku u medije... To je ispod mog nivoa. Konačno sam došao sebi i skapirao da imam neki nivo, rekao je popularni reper na pitanje o Slađi.

Slađa Lazić
foto: Pritnscreen

Tim povodom se oglasila i Slađa koja je bez dlake na jeziku odgovorila sledeće:

Nenad Aleksić Ša, Zadruga
foto: Printscreen

- Pa kada je Ša davao zadnji put intervju... sada??? Pitaju velikog šmekera, repera i poznatu facu za Slađu Poršelinu jer sam trenutno popularnija i čitanija i slušanija, a ispod sam nivoa? Koji je to nivo tvoj ako si u istoj kuci bio sa mnom? Sa nebitnom Slađom koja vas je pregrmela za jednu sezonu. Istina boli znam i Slađa u zaletu jos vise… Jako je ruzno pričati o nivoima, al dobro iznenadila sam se jer sam ga gotivila, ali posto nismo isti nivo, u pravu je, ja sam mnogo iznad, tako da Šakice hvala ti uz pesmu ''iz garaže ide samo bela panamera, ide bela panameraaa...'' zaključila je ona.

Bilo kako bilo, rat između bivših zadrugara je tek počeo!

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track