NAKON MEDIJSKE ILEGALE! Evo gde smo uhvatili Vuka Moba, spopadale ga devojke sa svih strana: Uživa u životu punim plućima (FOTO)
Foto: Kurir, Petar Aleksić

paparaco u klubu

NAKON MEDIJSKE ILEGALE! Evo gde smo uhvatili Vuka Moba, spopadale ga devojke sa svih strana: Uživa u životu punim plućima (FOTO)

Stars -

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i reper Vuk Mob, nakon raskida burnog odnosa s verenicom, s kojom ima ćerku, po svemu sudeći uživa u samačkom životu, a u prilog tome govore paparaco fotografije koje je napravila ekipa Kurira.

Vuk, koji je oduvek nosio epitet šarmera i za kojeg su se vezivale brojne afere, uživa u životu punim plućima, a ženski pol obleće oko njega.

Vuk Mob
foto: Kurir

Naš paparaco uslikao je repera u noćnom izlasku s društvom, a ako je suditi po kadrovima, proveo se i više nego dobro.

1 / 6 Foto: Kurir

Nakon samo nekoliko minuta od ulaska u jedan prestonički klub, Vuk Mob, kojem je pravo ime Vujadin, izazvao je takvu pomamu, a javnosti nepoznate devojke su mu prilazile na svakih nekoliko minuta kako bi se fotografisale s njim.

On je svakoj ispunio želju, a s jednom je čak i popričao nakratko nakon fotografisanja.

Posle samo sat vremena napustio je klub i otišao u nepoznatom pravcu. Može biti da ga je čekala lepša polovina, jer je delovalo da je Vuk u velikoj žurbi.

Kurir.rs/M.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja