PRVO OGLAŠAVANJE IRINE VUKOTIĆ POSLE OTKAZA! Voditeljka podelila emotivnu poruku od kolege, evo kako se OPRAŠTAJU OD NJE (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DIRLJIVO

PRVO OGLAŠAVANJE IRINE VUKOTIĆ POSLE OTKAZA! Voditeljka podelila emotivnu poruku od kolege, evo kako se OPRAŠTAJU OD NJE (FOTO)

Stars -

Irina Vukotić na televiziji Pink dala je otkaz i od septembra će biti na malim ekranima televizije Prva, a njeno mesto zameniće kolega, Srđan Predojević.

Voditeljka se sada prvi put oglasila, putem svom Instagram profila, a sa svojim pratiocima podelila je emotivnu poruku koju je dobila od kolege.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Pink TV

- Draga Irina, videh vest da napuštaš Pink, ako je to istina, želim ti puno sreće na novom poslu. Hvala ti puno na dosadašnjoj saradnji, podršci i savetima. Jedna si od retkih koja je svima nama uvek pomagala i bila vetar u leša.Takav je posao, srešćemo se sigurno, a ja se nadam da ću tvojim stopama krenuti i da ću još mnogo toga naučiti od tebe jer si primer kako treba - glasila je poruka koju je Irina podelila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, a uz to i dodala svoj komentar:

Irina Vukotić
foto: Printscreen Instagram

- Drage moje mlade kolege - napisala je Pinkova bivša voditeljka, uz emotikon sa srcima.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, poznato TV lice biće domaćin i urednik Jutarnjeg programa utorkom i sredom na televiziji Prva.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:15

VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track