06:01

Ana Sević - volela bih da se poslednji put okupljamo ovim povodom kad je Darko u pitanju

Ovo je istina o sukobima i trenutnom odnosu bivših supružnika

"SA DARKOM SVE REŠAVAM PREKO SUDA, A PRIVATNO SMO SUPER!" Ana Sević ŠOKIRALA priznanjem , evo šta joj je poručila Katarina

Stars -

Danas su se na večnu ljubav zakleli pevač Darko Lazić i njegova stara - nova ljubav Katarina, a ono što se željno čekalo svakako jeste dolazak Darkove bivše, prve žene Ane Sević, koja se pojavila nasmejana sa sadašnjim mužem Danielom.

Ana je otkrila istinu o njihovom odnosu, otkrila zašto nije pustila ćerku Lorenu kod oca na promociju, pa priznala i šta joj je šapnula Katarina kad ju je ugledala na svom svadbenom veselju.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Ana Sević
foto: Petar Aleksić

- Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu - rekla je Ana, pa dodala:

- Ja mislim da dete nema šta da traži na promocijama, mislim da te neke poslovne stvari treba da sačuvamo van dece. Kad poraste neka ona odluči da li želi da bude deo javnog sveta - poručila je Sevićeva i dodala:

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Ana Sević
foto: Petar Aleksić

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo. Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najvipe vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre.

Kurir.rs

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track