OGLASIO SE ŽELJKO MITROVIĆ ČETIRI DANA PRE POČETKA "ELITE" Vlasnik "Pinka" otkrio šta mu je jako važno za ovu sezonu
Foto: Promo

pokazao kako teku poslednje pripeme pred početak nove sezone

OGLASIO SE ŽELJKO MITROVIĆ ČETIRI DANA PRE POČETKA "ELITE" Vlasnik "Pinka" otkrio šta mu je jako važno za ovu sezonu

Stars -

Rijaliti program "Zadruga 7 Elita" zvanično počinje 3. septembra, a vlasnik "Pink" televizije Željko Mitrović je sada na svom Instagram profilu pokazao kako teku poslednje pripeme.

Naime, on se provozao čamcem po jezeru, a u opisu snimka koji je objavio, Željko je napisao:

- Pevušim malo Bibera dok vršim poslednje provere plovidbenih sposobnosti plovnih objekata za “Elitu” ali i proveravam i gustinu vode samog jezera jer je vażna za ovu sezonu - napisao je Mitrović.

Inače, Milica Mitrović zvanično je otkrila da se voditeljskom "ružičastom jatu", pored dobro poznatih voditelja Dušice Jakovljević, DarkaTanasijevića i Ivane Šopić, pridružuju i novo TV lice, Maša Mihailović, kao i dobro poznata voditeljka Ana Radulović.

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u "Eliti" naći i specijalna gošća koja je pre samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalac.

Željko Mitrović, Pink Media Group
foto: Promo

Naime, reč je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja. Za sam kraj dodao je da je ovo samo delić stvari koje će biti impelmentiran u ova projekat koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:08

Pogledajte kakav kraljevski apartman ima Željko Mitrović u Set Tropeu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track